'Brugge met ballen' is geboren!

Vind je soms ook dat er van Brugge zoveel meer te maken valt? Wel, ik ook. Daarom schreef ik een boekje. Het boekje is een oproep om te durven dromen, te durven experimenteren, weg van de status quo, weg van de platgetreden paden. Hoe maken we van Brugge een stad die klaar is voor de toekomst? Een stad met durf en ambitie.

Op 10 mei stel ik mijn boek voor in de foyer van de Stadsschouwburg. Het boek is geen verkiezingsprogramma, geen eindpunt, maar een beginpunt. Ik wil samen met de Bruggeling bouwen aan het Brugge van 2030. Samen met de Vooruit ploeg zullen we diverse formats ontwikkelen om de Bruggelingen bijeen te brengen. Ouderen bereik je immers op een andere manier dan jongeren en appartementsbewoners. 

Ik ga de uitdaging aan om 10.000 huisbezoeken te doen de komende twee jaar. Van deur tot deur, daar start het mee. Via huiskamerdebatten wil ik laagdrempelig de politiek in de huiskamers brengen. Langskomen bij Brugse gezinnen om rond thema’s te debatteren en ideeën concreet vorm te geven. 

Alle ideeën die uit dit participatieproject voortkomen zullen afgetoetst worden om in het voorjaar van 2024 te komen tot een verkiezingsprogramma en hopelijk later ook tot een beleidsprogramma 2025-2030.

Brugge met ballen boek

Samen maken we de stad. Wil je ook meedenken over jouw Brugge van 2030? 

Of wil je op de hoogte blijven over ons Brugge met Ballen?

©2022 Brugge met Ballen

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenCookieverklaring