Lotus Li
Column

Column Lotus Li

Lotus Li is jongerenadviseur bij de Brugse Jeugdraad en bezielster van Untold Asian Stories. Wat is nodig om Brugge écht aantrekkelijk te maken voor jongeren? Dat kom je te weten in haar column.

Meer lezen
Karen Keygnaert
Column

Column Karen Keygnaert

Karen Keygnaert, topchef en zaakvoerster van restaurant Cantine Copine, kroop speciaal voor ‘Brugge met ballen’ in haar pen. Hoe moet de toekomst er voor de Brugse gastronomie uit zien? Dat kom je te weten in haar column.

Meer lezen
Dalila
Column

Column Dalilla Hermans

Voor ‘Brugge met ballen’ kroop Dalilla, schrijfster, theatermaker en columniste van De Standaard, maar al te graag in de pen. In haar column lees je haar wensen voor de toekomst van Brugge.

Meer lezen
Benjamin Declercq
Column

Column Benjamin Declercq

Benjamin Declercq is de oprichter van Urbanisto, een start up die modulaire elektrische fietsen ontwerpt. In zijn column deelt hij zijn visie op de mobiliteit van morgen.

Meer lezen
Alex De Paepe
Column

Column Alex de Pape

Alex de Pape is een 24-jarige studente Onderwijskunde, parttime pedagogisch medewerker aan de VUB in Brussel en politiek stagiair bij Vooruit.

Meer lezen
Yvan Bossuyt
Column

Column Yvan Bossuyt

Yvan Bossuyt stond in 1978 aan de wieg van Kreatief Actief en Tof, de fundamenten voor de huidige vzw Buurtwerk Stubbekwartier. In zijn column kom je te weten hoe buurtwerk een motor kan vormen voor sociale cohesie.

Meer lezen
Column

Column Dominique Persoone

Dominique Persoone licht in zijn column toe hoe hij het Brugge van 2030 ziet. Hij wil de historische band met de zee versterken en water een prominente plaats geven in de stad.

Meer lezen
Signeersessie

Signeersessie Hollandse Vismijn

De voorstelling van het boek was nog maar een beginpunt. De komende maanden kom ik het boek in een aantal locaties voorstellen en signeren. Deze keer aan de beurt: Hollandse Vismijn.

Meer lezen

Deel je idee!

©2022 Brugge met Ballen

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenCookieverklaring