Winnaar van Kindertekenwedstrijd 'Mijn droom voor Brugge 2030' is bekend!

Net voor de herfstvakantie lanceerden we onze kindertekenwedstrijd ‘Mijn droom voor Brugge 2030’. Want zelf ben ik ervan overtuigd dat ook kinderen een stem verdienen in het debat over hoe we Brugge verder vorm geven.

We konden al heel wat ideeën verzamelen. Ook verschillende scholen contacteerden ons vol enthousiasme om deel te nemen aan deze wedstrijd. We bezoeken ze in de eerstkomende weken. 

Met de ideeën die reeds binnenkwamen gaan we nu aan de slag. Wie weet organiseren we later nog een ‘congres’ op kindermaat. 

Ons selectiecomité koos uiteindelijk de tekening van Linne (9 jaar) uit als winnaar. Haar tekening getuigt van een actieve manier van omgaan met onze openbare ruimte: een groene omgeving met zwemvijver, een reuze speelplein en zwembad midden in de stad. Verder is het ook hoopvol om te zien dat veel kinderen begaan zijn met het milieu en verkeersveiligheid.  

De toekomst ziet er alvast zeer goed uit met deze generatie ❤️

Benieuwd naar alle ideeën van ons Brugs jong aanstormend talent? Bekijk hier de inzendingen 👇

 

 

Het was moeilijk kiezen tussen die vele leuke ideeën van ons jong geweld in Brugge. Het selectiecomité koos Linne uit als winnaar van onze tekenwedstrijd. Zij won een Monopoly Brugge spel.

Samen maken we de stad. Wil je ook meedenken over jouw Brugge van 2030? 

Of wil je op de hoogte blijven over ons Brugge met Ballen?

©2022 Brugge met Ballen

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenCookieverklaring